НАЈСОВРЕМЕНИ СОФТВЕРСКИ РЕШЕНИЈА ЗА ХОТЕЛИ


Search hotels

eZee Absolute – Рецепциско работење

eZee Absolute – Рецепциско работење (Online)

Секој голем или мал хотел има потреба од онлајн резервации, пријава и одјава на гости (check in - check out), домаќинство, одржување и многу други функционалности. eZee Absolute нуди функционалности како што се финансиски сметководствен систем, интерфејс за брави со картичка, обработка на кредистни картички.

eZee Absolute – Рецепциско работење

eZee FrontDesk – Рецепциско работење

FrontDesk е комплетно PMS решение за мали, големи и многу големи хотели и системи. eZee FrontDeskго покрива секој можен аспект од управувањето со имотот и има модули за рецепција и резервации,housekeeping, travel desk, back-office, сметководство и извештаиКако целосно решение за хотелски менаџмент, за FrontDesk има голем број пофални зборови од задоволни корисници и истиот кој е успешно инсталиран и функционален во повеќе од 1000 објекти во 70 земји.

eZee Reservation, eZee Centrix

eZee Reservation и eZee Centrix

eZee Reservation овозможува да ги следите сите резервации и приходи остварени преку вашиот сајт. Интегрираниот систем за управување овозможува да ги следите гостите, па дури и да испраќате билтени и бизнис каталози на одредена популација.

eZee Centrik овозможува да одлучите за цените, достапноста и ограничувањата кои се потребни на вашиот канал eZee Centrix и не само да ја зголемите продажбата туку овозможува да хотелот биде повеќе видлив во сите канали на угостителскиот маркетинг кои се достапни на интернет.

eZee BurrP! – Ресторантско POS решение

eZee BurrP! – Ресторантско POS решение

eZee BurrP! е меѓу најнапредните софтверски решенија за управување со ресторани. Комплетно  (POS)решение за ресторани, барови, ноќни клубови, расторани за брза услуга, испораки и други функции.Burrp има цврсто интегриран систем на модули кои ги покриваат сите ресторантски функции.

Самостојно решение кое во целост е компактибилно со FrontDesk!

eZee Foodie – Систем на нарачки за ресторани и кетеринг

eZee Foodie – Систем на нарачки за ресторани и кетеринг

Едно од најнапредните онлајн решенија за нарачки на прехрамбени производи. eZee Foodie е совршено решение за секој ресторан и за нудење на услуги за домашна испорака за рестораните кои имаат онлајн присуство.  Ова решение овозможува едноставно правење на нарачки во 3 чекори. Ги отстранува проблемите кои можат да се појават при нарачување на храна и овозможува многу едноставен начин за нарачување за своите клиенти.


Зоран Радивојчевић
HMS-Jonex doo Beograd
www.jonex.rs
тел: +381 (11) 405 8357
моб: +381 61 161 4250
zoran.radivojcevic [at] jonex [dot] rs

Горан Атанасовски
www.macedonian-hotels.mk
моб: +389 76 210 266
contact [at] macedonian [dash] hotels [dot] mk


Contact form

Please write in English or Macedonian for us to help answer your questions.

Please allow us up to 48 hrs for reply. Thank You.

All fields are required.