Контактmacedonian-hotels.mk


Барај хотели

Контакт инфо

contact [at] macedonian [dash] hotels [dot] mk


Овој портал работи партнерски со туристичката агенција Lets Go Macedonia.

Доколку не контактирате во врска со барање за хотел, Ве молиме имајте во предвид дека ќе добиете одговор од LetsGoMacedonia.


Контакт форма

Ве молиме да ни пишете на Македонски или Англиски, за да ви помогнеме повеќе.

Ве молиме дозволете ни до 48 часа за одговор. Ви благодариме.

Сите полиња се задолжителни.