Хотели и апартмани во Битола
Хотели во Битола - сместување во Битола

Резервирај хотели во Битола. Битола сместување - хотели во Битола

поголема хотелска мапа на Битола

Резервирајте соба во Битола. Уживајте во Вашиот одмор во Битола, Македонија.

LetsGoMacedonia - travel agency & tours

Hotel & restaurant management software

Битола време
Битола: чисто небо

Битола

моментално: 5°C
Состојба чисто небо


Воздух, ветер
Притисок: 926.52 hPa
Влажност: 97 %
Прогноза: no (0)
Брзина: 1.71 m/s
Правец: 285.005 WNW