Апартмани Јоцо

 • соби 5
 • Домашните гости можат да резервираат без кредитна картичка
 • review score 8

Општина Охрид, 6000 - Трпејца, Trpejca Македонија


за Апартмани Јоцо

Featuring free WiFi, Apartments Joco offers accommodation in Trpejca, 17 km from Ancient Theatre of Ohrid. Some rooms have views of the mountains or lake. Rooms are fitted with a private bathroom fitted with a shower.


Домашните гости можат да резервираат без кредитна картичка 739 метри Национален парк
опременост Апартмани Јоцо


Заеднички делови
 • Тераса
Активности
 • Риболов
 • Планинарење
 • Велосипедизам
Услуги
 • Интернет
 • Wi-Fi
 • Бесплатно Wi-Fi
Продавници
 • Минимаркет

инфо за гости Апартмани Јоцо


зборуваме
 • Bulgarian
 • English
 • Serbian
пријавување
12:00 - 20:00
одјавување
- 10:30

Плаќање Апартмани Јоцо


 • No creditcards accepted, only cash No creditcards accepted, only cash.

  Достапно
  Задолжнителна пре-авторизација

 • Euro/Mastercard

  Достапно
  Задолжнителна пре-авторизација

 • American Express

  Достапно
  Задолжнителна пре-авторизација

 • Visa

  Достапно
  Задолжнителна пре-авторизацијаПроверете достапност на соби - Апартмани Јоцо


 • Studio
 • мин. цена 15 eur
 • макс. цена 33 eur
 • големина 19 м. кв.
 • 1 бања

Rooms are 19 square metres. • Туш
 • Мини кујна
 • Балкон
 • Тоалет
 • Купатило
 • Пешкири
 • Тоалетна хартија

 • Studio
 • мин. цена 15 eur
 • макс. цена 33 eur
 • големина 21 м. кв.
 • 1 бања

Rooms are 21 square metres. • Туш
 • Мини кујна
 • Тоалет
 • Купатило
 • Поглед
 • Поглед на планина
 • Пешкири
 • Тоалетна хартија

 • Studio
 • големина 21 м. кв.
 • 1 бања

Rooms are 21 square metres. • Туш
 • Мини кујна
 • Балкон
 • Тоалет
 • Купатило
 • Пешкири
 • Преклопен кревет
 • Тоалетна хартија

 • Studio
 • големина 23 м. кв.
 • 1 бања

Rooms are 23 square metres. • Туш
 • Мини кујна
 • Балкон
 • Тоалет
 • Купатило
 • Поглед
 • Поглед на езеро
 • Пешкири
 • Преклопен кревет
 • Тоалетна хартија

 • Studio
 • големина 16 м. кв.
 • 1 бања

This suite has a kitchenette. • Туш
 • Мини кујна
 • Балкон
 • Тоалет
 • Купатило
 • Пешкири
 • Тоалетна хартија

Хотелска мапа и што има во близина на Апартмани Јоцо
 • OHD Ohrid St. Paul the Apostle
  Ohrid St. Paul the Apostle 29 km 00:39
 • KSO Kastoria
  Kastoria 117 km 02:01 SE
 • TIA Tirana Mother Teresa
  Tirana  Mother Teresa 157 km 03:09 WNW
 • KZI Filippos
  Filippos 194 km 03:06 SE
 • SKP Skopje Alexander the Great
  Skopje Alexander the Great 223 km 03:12 NNE
 • IOA Ioannina
  Ioannina 263 km 03:31 S
 • PRN Priština
  Priština 278 km 04:10 N
 • TGD Podgorica
  Podgorica 303 km 05:42 NW
 • LRA Larisa
  Larisa 312 km 04:52 SE