НАЈСОВРЕМЕНИ СОФТВЕРСКИ РЕШЕНИЈА ЗА ХОТЕЛИ


Search hotels

eZee Absolute – Рецепциско работење

eZee Absolute – Рецепциско работење (Online)

Секој голем или мал хотел има потреба од онлајн резервации, пријава и одјава на гости (check in - check out), домаќинство, одржување и многу други функционалности. eZee Absolute нуди функционалности како што се финансиски сметководствен систем, интерфејс за брави со картичка, обработка на кредистни картички.

eZee Absolute – Рецепциско работење

eZee FrontDesk – Рецепциско работење

FrontDesk е комплетно PMS решение за мали, големи и многу големи хотели и системи. eZee FrontDeskго покрива секој можен аспект од управувањето со имотот и има модули за рецепција и резервации,housekeeping, travel desk, back-office, сметководство и извештаиКако целосно решение за хотелски менаџмент, за FrontDesk има голем број пофални зборови од задоволни корисници и истиот кој е успешно инсталиран и функционален во повеќе од 1000 објекти во 70 земји.

eZee Reservation, eZee Centrix

eZee Reservation и eZee Centrix

eZee Reservation овозможува да ги следите сите резервации и приходи остварени преку вашиот сајт. Интегрираниот систем за управување овозможува да ги следите гостите, па дури и да испраќате билтени и бизнис каталози на одредена популација.

eZee Centrik овозможува да одлучите за цените, достапноста и ограничувањата кои се потребни на вашиот канал eZee Centrix и не само да ја зголемите продажбата туку овозможува да хотелот биде повеќе видлив во сите канали на угостителскиот маркетинг кои се достапни на интернет.

eZee BurrP! – Ресторантско POS решение

eZee BurrP! – Ресторантско POS решение

eZee BurrP! е меѓу најнапредните софтверски решенија за управување со ресторани. Комплетно  (POS)решение за ресторани, барови, ноќни клубови, расторани за брза услуга, испораки и други функции.Burrp има цврсто интегриран систем на модули кои ги покриваат сите ресторантски функции.

Самостојно решение кое во целост е компактибилно со FrontDesk!

eZee Foodie – Систем на нарачки за ресторани и кетеринг

eZee Foodie – Систем на нарачки за ресторани и кетеринг

Едно од најнапредните онлајн решенија за нарачки на прехрамбени производи. eZee Foodie е совршено решение за секој ресторан и за нудење на услуги за домашна испорака за рестораните кои имаат онлајн присуство.  Ова решение овозможува едноставно правење на нарачки во 3 чекори. Ги отстранува проблемите кои можат да се појават при нарачување на храна и овозможува многу едноставен начин за нарачување за своите клиенти.


Зоран Радивојчевић
HMS-Jonex doo Beograd
www.jonex.rs
тел: +381 (11) 405 8357
моб: +381 61 161 4250
zoran.radivojcevic [at] jonex [dot] rs

Горан Атанасовски
www.macedonian-hotels.mk
моб: +389 76 210 266
contact [at] macedonian [dash] hotels [dot] mk


Contact form

Please write in English or Macedonian for us to help answer your questions.

Please allow us up to 48 hrs for reply. Thank You.

All fields are required.


macedonian-hotels.mk