Вила Свети Стефан   ★★   Охрид


Вила Свети Стефан
Сместување во близина

Вила Свети Стефан
Знаменитости во близина

Вила Свети Стефан опис

За сите кои сакаат да уживаат во прекрасниот поглед на Охридското Езеро и прекрасната природа се добредојдени да ја посетат Вила Св. Стефан. Се наоѓа на 5км од Охрид на патот кој Св. Наум на 400м. од езерото.

3.99 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: Sveti Stefan надморска височина: 758 meters

Вила Свети Стефан локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Свети Стефан.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Свети Стефан или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Свети Стефан - контактирај онлајн

Вила Свети Стефан капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен) • Паркинг (надворешен)
капацитети на собата
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Свети Стефан контакт инфо

адреса
Свети Стефан, 6000 Охрид
телефон
+389 (0)78 278 797
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk