Хотели и апартмани во Охрид
Хотели во Охрид - сместување во Охрид

Резервирај хотели во Охрид. Охрид сместување - хотели во Охрид

поголема хотелска мапа на Охрид

Резервирајте соба во Охрид. Уживајте во Вашиот одмор во Охрид, Македонија.

Hotel & restaurant management software

Охрид време
Охрид: слаб дожд

Охрид

моментално: 26°C
Состојба слаб дожд


Воздух, ветер
Притисок: 1014 hPa
Влажност: 61 %
Прогноза: rain (0.65 1h)
Брзина: 0.69 m/s
Правец: 166 SSE

macedonian-hotels.mk