Хотели и апартмани во Попова Шапка
Хотели во Попова Шапка - сместување во Попова Шапка

Резервирај хотели во Попова Шапка. Попова Шапка сместување - хотели во Попова Шапка

поголема хотелска мапа на Попова Шапка

Резервирајте соба во Попова Шапка. Уживајте во Вашиот одмор во Попова Шапка, Македонија.


8 хотели во Попова ШапкаХотели и сместување во близина на Попова Шапка

Hotel & restaurant management software

Попова Шапка време
Попова Шапка: слаб дожд

Попова Шапка

моментално: 25°C
Состојба слаб дожд


Воздух, ветер
Притисок: 1012 hPa
Влажност: 51 %
Прогноза: rain (0.15 1h)
Брзина: 0.77 m/s
Правец: 149 SSE

macedonian-hotels.mk