Хотели и апартмани во Струга
Хотели во Струга - сместување во Струга

Резервирај хотели во Струга. Струга сместување - хотели во Струга

поголема хотелска мапа на Струга

Резервирајте соба во Струга. Уживајте во Вашиот одмор во Струга, Македонија.

Hotel & restaurant management software

Струга време
Струга: слаб дожд

Струга

моментално: 12°C
Состојба слаб дожд


Воздух, ветер
Притисок: 1021 hPa
Влажност: 82 %
Прогноза: rain (0.11 1h)
Брзина: 2.06 m/s
Правец: 20 NNE

macedonian-hotels.mk