Вила Чинго   ★★   Охрид


Вила Чинго
Знаменитости во близина

Вила Чинго опис

5.17 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: Istok надморска височина: 749 meters

Вила Чинго локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Чинго.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Чинго или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Чинго - контактирај онлајн

Вила Чинго капацитети

капацитети
капацитети на собата
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Чинго контакт инфо

адреса
Населба Исток, 6000 Охрид
телефон
+389 (0)46 277 570
телефон
+389 (0)77 914 419
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk