Хотели и апартмани во Гевгелија
Хотели во Гевгелија - сместување во Гевгелија

Резервирај хотели во Гевгелија. Гевгелија сместување - хотели во Гевгелија

поголема хотелска мапа на Гевгелија

Резервирајте соба во Гевгелија. Уживајте во Вашиот одмор во Гевгелија, Македонија.


7 хотели во ГевгелијаХотели и сместување во близина на Гевгелија

Hotel & restaurant management software

Гевгелија време
Гевгелија: слаб дожд

Гевгелија

моментално: 15°C
Состојба слаб дожд


Воздух, ветер
Притисок: 1011 hPa
Влажност: 27 %
Прогноза: rain (0.19 3h)
Брзина: 2.96 m/s
Правец: 342 NNW

macedonian-hotels.mk