Хотели и апартмани во Битола
Хотели во Битола - сместување во Битола

Резервирај хотели во Битола. Битола сместување - хотели во Битола

поголема хотелска мапа на Битола

Резервирајте соба во Битола. Уживајте во Вашиот одмор во Битола, Македонија.

Hotel & restaurant management software

Битола време
Битола: слаб дожд

Битола

моментално: 19°C
Состојба слаб дожд


Воздух, ветер
Притисок: 1008 hPa
Влажност: 71 %
Прогноза: rain (1.97 1h)
Брзина: 0.89 m/s
Правец: 182 S

macedonian-hotels.mk