Хотели и апартмани во Охрид
Хотели во Охрид - сместување во Охрид

Резервирај хотели во Охрид. Охрид сместување - хотели во Охрид

поголема хотелска мапа на Охрид

Резервирајте соба во Охрид. Уживајте во Вашиот одмор во Охрид, Македонија.

Hotel & restaurant management software

Охрид време
Охрид: неколку облаци

Охрид

моментално: 16°C
Состојба неколку облаци


Воздух, ветер
Притисок: 1015 hPa
Влажност: 67 %
Прогноза: no (0)
Брзина: 5.66 m/s
Правец: 170 S

macedonian-hotels.mk