Хотели и апартмани во Охрид
Хотели во Охрид - сместување во Охрид

Резервирај хотели во Охрид. Охрид сместување - хотели во Охрид

поголема хотелска мапа на Охрид

Резервирајте соба во Охрид. Уживајте во Вашиот одмор во Охрид, Македонија.

Hotel & restaurant management software

Охрид време
Охрид: чисто небо

Охрид

моментално: 4°C
Состојба чисто небо


Воздух, ветер
Притисок: 1027 hPa
Влажност: 55 %
Прогноза: no (0)
Брзина: 1.05 m/s
Правец: 297 WNW

macedonian-hotels.mk