Вила Дамаја   ★★   Битола


Вила Дамаја
Сместување во близина

Вила Дамаја
Знаменитости во близина

Вила Дамаја опис

Прекрасна планинска куќа на Пелистер, оддалечена 10км од Битола и 3км од ски центарот Ниже Поле.

7.7 км оддалеченост од плоштад во Битола.
точна локација: Nize Pole надморска височина: 1031 meters

Вила Дамаја локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Дамаја.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Дамаја или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Дамаја - контактирај онлајн

Вила Дамаја капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
Бања или туш • Греење • Комплетна кујна • ТВ • ТВ Сателитска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Дамаја контакт инфо

адреса
Ниже Поле, 7000 Битола
телефон
+389 (0)70 232 939
факс
+389 (0)47 293 504
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk