Вила Даниела   ★★★★   Дојран


Вила Даниела
Сместување во близина

Вила Даниела
Знаменитости во близина

Вила Даниела опис

Вила Даниела е нов објект кој се наоѓа на ридчето Калдрма со фасцинантен поглед на цело Дојранско езеро. Вила Даниела има широко просторни тераси кои ја опкружуваат целата вила, и овозможуваат целодневени погледи на езерото и неговата околина. Познатата Дојранска кал се користи за лекување на многу дишни, кардио-васкуларни, дерматолошки и артритични болести.

3.13 км оддалеченост од плоштад во Дојран.
точна локација: Nov Dojran надморска височина: 175 meters

Вила Даниела локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Даниела.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Даниела или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Даниела - контактирај онлајн

Вила Даниела капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен) • Тераса
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш • Клима уред • Комплетна кујна • Место за готвење • ТВ • ТВ Сателитска • Туш
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Даниела контакт инфо

адреса
Калдрма, 1485 Нов Дојран
телефон
+389 (0)78 217 970
факс
+389 (0)2 3084 898
веб
www.ncestates.com.mk/index-1.html
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk