Казино Фламинго хотел   ★★★★★   Гевгелија


Казино Фламинго хотел
Сместување во близина

Казино Фламинго хотел
Знаменитости во близина

Казино Фламинго хотел опис

Казино Фламинго Хотел е возбудлива дестинација каде можете да ја вкусите атмосферата на несекојдневност и изобилство, и за време на својот престој да се отргнете од секојдневните обврски. Доколку "среќата ви се насмее" - дотолку подобро! Комплексот содржи Казино, Хотел со 5 звезди, Ноќен клуб, Пентхаус, неколку ексклузивни ресторани и широк избор на барови. Казино Фламинго Хотел е најатрактивна забавна атракција во регонот.

3.51 км оддалеченост од плоштад во Гевгелија.
точна локација: Bogorodica border надморска височина: 75 meters

Казино Фламинго хотел локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Казино Фламинго хотел.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Казино Фламинго хотел или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Казино Фламинго хотел - контактирај онлајн

Казино Фламинго хотел капацитети

капацитети
капацитети на собата
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.
јазици
English Македонски

Казино Фламинго хотел контакт инфо

адреса
ГП Богородица, 1480 Гевгелија
телефон
+389 (0)34 210 210
факс
+389 (0)34 210 211
веб
www.casino-f.com
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk