Хотел Македонија   ★★   Дојран


Хотел Македонија
Сместување во близина

Хотел Македонија
Знаменитости во близина

Хотел Македонија опис

Мотелот Македонија е луксузен и модерен објект кој се наоѓа во центарот на туристичкото место Стар Дојран, кое благодарение на медитеранската клима, лековитата моќ на Дојранското езеро и новиот изглед на градот доживува експанзија во развојот на туризмот.

0.09 км оддалеченост од плоштад во Дојран.
точна локација: Star Dojran надморска височина: 161 meters

Хотел Македонија локација на мапа


Резервирањето онлајн или контакирањето за Хотел Македонија е недостапно.
Се извинуваме, но macedonian-hotels.mk нема никаква можност за резервирање или контактирање на Хотел Македонија.

Хотел Македонија капацитети

капацитети
24 часа услуги на рецепција • Бар • Конференциска сала • Паркинг (надворешен сопствен) • Тераса
капацитети на собата
Бања или туш • ТВ
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Македонија контакт инфо

адреса
Маршал Тито 46, 1487 Стар Дојран
телефон
+389 (0)34 225 003
факс
+389 (0)72 228 469
macedonian-hotels.mk