Мотел Вардар      Гевгелија


Мотел Вардар
Сместување во близина

Мотел Вардар
Знаменитости во близина

Мотел Вардар опис

Во срцето на Вардарски Рид, на кој историјата се развивала со векови, се наоѓа мотел Вардар. Како дел од групацијата Аполонија, мотел Вардар е едно од местата каде што може да го поминете утрата, пладнињана или вечерните часови во опуштена атмосфера со нашите специјалитети. Мотел Вардар е најважното место за одмор на тие кои патуваат, и се наоѓа на 1 км од грчката граница.

1.75 км оддалеченост од плоштад во Гевгелија.
точна локација: Vardarski Rid надморска височина: 58 meters

Мотел Вардар локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Мотел Вардар.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Мотел Вардар или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Мотел Вардар - контактирај онлајн

Мотел Вардар капацитети

капацитети
Бар • Конференциска сала • Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан • Тераса
капацитети на собата
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Мотел Вардар контакт инфо

адреса
Вардарски Рид, 1480 Гевгелија
телефон
+389 (0)34 213 267
факс
+389 (0)34 213 223
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk