Хотел Ексклузив   ★★★★   Струга


Хотел Ексклузив
Сместување во близина

Хотел Ексклузив
Знаменитости во близина

Хотел Ексклузив опис

Хотел Ексклузив е вистинскиот избор за сите Ваши потреби, било за семејни веселби, додека летувате во Струшката ривиера, или за секојдневна разонода. Добродојдени сте. Хотел Ексклузив е лоциран 4 км. северно од Струга и го прави него многу достапен како за градот така и околината на Струга. Местоположбата на хотелот им овозможува на нашите локални клиенти брз пристап до семејните веселби (свадби, итн.), истотака и за туристите сместување блиску до Струшките плажи.

4.87 км оддалеченост од плоштад во Струга.
точна локација: Velesta надморска височина: 702 meters

Хотел Ексклузив локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Ексклузив.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Ексклузив или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Ексклузив - контактирај онлајн

Хотел Ексклузив капацитети

капацитети
Бар • Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан
капацитети на собата
Безжичен интернет • Клима уред • Мал фрижидер • Мини бар • Телефон
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Ексклузив контакт инфо

адреса
6334 Велешта
телефон
+389 (0)70 232 181
факс
+389 (0)46 793 017
веб
www.hotelexclusivestruga.com
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk