Хотел Београд      Струга


Хотел Београд
Сместување во близина

Хотел Београд
Знаменитости во близина

Хотел Београд опис

Овој хотел во староградска архитектура и неговиот црно-бел ентериер кој искажува топлина се карактеристични обележја. Македонските национални специјалитети се една од карактеристиките на овој хотел, од кој наважна е јагулата спремена на Струшки начин. За време на летниот период, гостите можат да уживаат во прекрасниот Црни Дрим и чистиот воздух на летната тераса.

0.09 км оддалеченост од плоштад во Струга.
точна локација: надморска височина: 697 meters

Хотел Београд локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Београд.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Београд или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Београд - контактирај онлајн

Хотел Београд капацитети

капацитети
Бар • Конференциска сала • Паркинг (надворешен сопствен) • Перална • Ресторан • Сефови • ТВ салон
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш • Мал фрижидер • ТВ • Телефон • Фен
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Београд контакт инфо

адреса
Маршал Тито бб, 6330 Струга
телефон
+389 (0)46 781 342
факс
+389 (0)46 782 126
веб
www.drim.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk