Пансион Кутмичевица      Струга


Пансион Кутмичевица
Сместување во близина

Пансион Кутмичевица
Знаменитости во близина

Пансион Кутмичевица опис

Пансионот Кутмичевица промовира историско и културно наследство на селото Вевчани, сместно во падините на Јабланица, 14 км од Охридското Езеро, на височина од 930 метри. Етно пансионот има апартмани со 2 и 3 кревети со одделна бања. Ресторанот има 60 места внате и 20 на терасата.

10.21 км оддалеченост од плоштад во Струга.
точна локација: Vevcani надморска височина: 895 meters

Пансион Кутмичевица локација на мапа


Резервирањето онлајн или контакирањето за Пансион Кутмичевица е недостапно.
Се извинуваме, но macedonian-hotels.mk нема никаква можност за резервирање или контактирање на Пансион Кутмичевица.

Пансион Кутмичевица капацитети

капацитети
24 часа услуги на рецепција • Интернет (безжичен) • Ресторан • Тераса
капацитети на собата
Балкон • Мини бар • ТВ Кабелска • Туш
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Пансион Кутмичевица контакт инфо

адреса
6335 Вевчани
телефон
+389 (0)46 798 399
факс
+389 (0)70 249 197
macedonian-hotels.mk