Апартмани ЛиТ   ★★   Струга


Апартмани ЛиТ
Сместување во близина

Апартмани ЛиТ
Знаменитости во близина

Апартмани ЛиТ опис

Апартманите ЛиТ се наоѓаат на брегот на Охридското езеро, 10 км од Охрид, интернационалниот аеродром Апостол Свети Павле и 3 км од Струга. Апартманите се опремени за сите потреби на клиентите за краток и долг престој. Еден апартман има доволно простор за 4 особи. Вкупниот број на апартмани е шест, што пружа одлична можност за групни посети. Најдобрата туристичка сезона е помеѓу 15-ти Мај и 15-ти Септември.

2.94 км оддалеченост од плоштад во Струга.
точна локација: Ezerski Lozja надморска височина: 695 meters

Апартмани ЛиТ локација на мапа


Резервирањето онлајн или контакирањето за Апартмани ЛиТ е недостапно.
Се извинуваме, но macedonian-hotels.mk нема никаква можност за резервирање или контактирање на Апартмани ЛиТ.

Апартмани ЛиТ капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш • Комплетна кујна • Мал фрижидер • Место за готвење • ТВ
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Апартмани ЛиТ контакт инфо

адреса
Езерски Лозја 21, 6330 Струга
macedonian-hotels.mk