Мотел Енгин-Бео   ★★   Струга


Мотел Енгин-Бео
Сместување во близина

Мотел Енгин-Бео
Знаменитости во близина

Мотел Енгин-Бео опис

1.36 км оддалеченост од плоштад во Струга.
точна локација: надморска височина: 694 meters

Мотел Енгин-Бео локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Мотел Енгин-Бео.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Мотел Енгин-Бео или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Мотел Енгин-Бео - контактирај онлајн

Мотел Енгин-Бео капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
Бања или туш • Мал фрижидер • ТВ Кабелска
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.
јазици
English Македонски Shqip

Мотел Енгин-Бео контакт инфо

телефон
+389 (0)70 261 093
веб
www.strugarooms.com
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk