Хотел Попова Шапка   ★★★   Попова Шапка


Хотел Попова Шапка
Сместување во близина

Хотел Попова Шапка
Знаменитости во близина

Хотел Попова Шапка опис

Хотелот Попова Шапка се наоѓа во близина на ски лифтовите. Планината е позната по натпреварите во алпско скијање под името Шарпланински Куп. Сите натпреварувачи се сместени во хотелот Попова Шапка. Пред хотелот се наоѓа паркинг простор за повеќе од 50 автомобили.

0.36 км оддалеченост од плоштад во Попова Шапка.
точна локација: надморска височина: 1717 meters

Хотел Попова Шапка локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Попова Шапка.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Попова Шапка или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Попова Шапка - контактирај онлајн

Хотел Попова Шапка капацитети

капацитети
Аперитив/Снек бар • Паркинг (надворешен) • Ресторан
капацитети на собата
Бања или туш • ТВ
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Попова Шапка контакт инфо

адреса
Попова Шапка, 1200 Тетово
телефон
+389(0)44 361 108
факс
+389(0)44 330 464
веб
www.popova-sapka.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk