Каса Леоне   ★★   Попова Шапка


Каса Леоне
Сместување во близина

Каса Леоне
Знаменитости во близина

Каса Леоне опис

Во ресторантот можете да пробате секакви специјалитети! Со оглед на тоа што газдарицата е Германка, а нејзиниот сопруг долго време работел во Италија, за време на Вашиот престој ќе можете да се разберете на албански, англиски, македонски, германски и италијански јазик, а и да пробате различни специјалитети од повеќе кујни. Тие решиле да се преселат и да живеат на падините на Попова Шапка и да започнат семеен бизнис, а апартманите и ресторанот ги именувале по нивниот син, Луан.

0.16 км оддалеченост од плоштад во Попова Шапка.
точна локација: надморска височина: 1731 meters

Каса Леоне локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Каса Леоне.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Каса Леоне или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Каса Леоне - контактирај онлајн

Каса Леоне капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен) • Ресторан
капацитети на собата
Бања или туш • Безжичен интернет • Мал фрижидер • ТВ Сателитска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Каса Леоне контакт инфо

адреса
Попова Шапка, 1200 Тетово
телефон
+389 (0)72 515 240
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk