Хотел Славија   ★★★   Попова Шапка


Хотел Славија
Сместување во близина

Хотел Славија
Знаменитости во близина

Хотел Славија опис

Хотел Славија се наоѓа во близина на ски лифтовите. Хотелот е многу атрактивен поради внатрешниот базен, каде што температурата на водата е просечно 30 °Ц степени и во исто време гостите можат да уживаат во свежиот планински воздух и топлата вода.

0.44 км оддалеченост од плоштад во Попова Шапка.
точна локација: надморска височина: 1747 meters

Хотел Славија локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Славија.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Славија или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Славија - контактирај онлајн

Хотел Славија капацитети

капацитети
Аперитив/Снек бар • Базен (внатрешен) • Бар • Паркинг (надворешен) • Ресторан • ТВ салон
капацитети на собата
Бања или туш • Туш
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Славија контакт инфо

адреса
Попова Шапка, 1200 Тетово
телефон
+389 (0)44 361 122
факс
+389 (0)44 330 464
веб
www.popova-sapka.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk