Планинска куќа Конак   ★★   Попова Шапка


Планинска куќа Конак
Сместување во близина

Планинска куќа Конак
Знаменитости во близина

Планинска куќа Конак опис

Планинската куќа работи цело време во скијачка сезона, додека во летниот период е отворена за време на викендите, а со резервации и во претходните денови. Овие четири соби делат една кујна каде може да се готви. Собите исто така делат и тоалет. Греењето во собите е електрично.

0.28 км оддалеченост од плоштад во Попова Шапка.
точна локација: надморска височина: 1724 meters

Планинска куќа Конак локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Планинска куќа Конак.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Планинска куќа Конак или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Планинска куќа Конак - контактирај онлајн

Планинска куќа Конак капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен) • Тераса
капацитети на собата
Бања или туш • Греење • Место за готвење • Туш
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Планинска куќа Конак контакт инфо

адреса
Попова Шапка, 1200 Тетово
телефон
+389 (0)70 329 898
веб
www.saraski.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk