Хотели и апартмани во Охрид
Хотели во Охрид - сместување во Охрид

Резервирај хотели во Охрид. Охрид сместување - хотели во Охрид

поголема хотелска мапа на Охрид

Резервирајте соба во Охрид. Уживајте во Вашиот одмор во Охрид, Македонија.

LetsGoMacedonia - travel agency & tours

Hotel & restaurant management software

Охрид време
Охрид: слаб дожд

Охрид

моментално: 1°C
Состојба слаб дожд


Воздух, ветер
Притисок: 906.08 hPa
Влажност: 92 %
Прогноза: rain (0.655 3h)
Брзина: 0.62 m/s
Правец: 55.0019 NE