Хотел Лебед   ★★★   Охрид


Хотел Лебед
Сместување во близина

Хотел Лебед
Знаменитости во близина

Хотел Лебед опис

Незаборавен поглед... комфорт, топлина и квалитет во стилски и софистициран амбиент се на едно место-Хотел Лебед. Чувство на релаксација... постигнато со неопходното во собите: добро осветлување, невозможен дизајн и просторност.

1.05 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: надморска височина: 693 meters

Хотел Лебед локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Лебед.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Лебед или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Лебед - контактирај онлајн

Хотел Лебед капацитети

капацитети
24 часа услуги на рецепција • Бар • Интернет (безжичен) • Паркинг (надворешен сопствен) • Перална • Ресторан • Сефови • Собна услуга
капацитети на собата
Клима уред • Мини бар • ТВ • ТВ Кабелска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Лебед контакт инфо

адреса
Кеј Маршал Тито бб, 6000 Охрид
телефон
+389 (0)46 250 004
факс
+389 (0)46 263 607
веб
www.hotellebed.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk