Вила Целус   ★★★   Охрид


Вила Целус
Сместување во близина

Вила Целус
Знаменитости во близина

Вила Целус опис

0.88 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: надморска височина: 694 meters

Вила Целус локација на мапа


Вила Целус - провери соби, цени и резервирај низ само неколку чекори ...

Вила Целус капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Паркинг (надворешен сопствен) • Тераса
капацитети на собата
Балкон • Греење • Кафе и чај • Клима уред • Мал фрижидер • Место за готвење • ТВ Кабелска • Туш • Фен
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Целус контакт инфо

адреса
Кеј Маршал Тито 93, 6000 Охрид
телефон
+389 (0)78 806 254
macedonian-hotels.mk