Хотел Олимпија   ★★★   Скопје


Хотел Олимпија
Сместување во близина

Хотел Олимпија
Знаменитости во близина

Хотел Олимпија опис

Со пет години постоење Хотел Олимпиа веке се докажа со својот квалитет и препознатлива услуга. Присутни сме во доменот на хотелско сместување, организација на венчавки и слични свечени моменти, како и високо квалитетни и декоративни кетеринг услуги и коктели. Потврда за нашето успешно работење, се и анкетите што ги спроведуваме кај нашите корисници, најчесто во делот за организацијата на венчавки. Горди сме на пофалбите и восхитувањата од нашите клиенти.

6.67 км оддалеченост од плоштад во Скопје.
точна локација: Radisani надморска височина: 331 meters

Хотел Олимпија локација на мапа


Хотел Олимпија - провери соби, цени и резервирај низ само неколку чекори ...

Хотел Олимпија капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Конференциска сала • Масажа • Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан • Сефови • Собна услуга • ТВ салон
капацитети на собата
Бања или туш • Безжичен интернет • Греење • Клима уред • Работна маса • Сервис за будење/аларм • ТВ Кабелска • Телефон
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Олимпија контакт инфо

адреса
ул.18, Радишани, Скопје
телефон
+389 (0)2 2672 555
веб
www.hotelolimpia.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk