Хотел Канет   ★★   Скопје


Хотел Канет
Знаменитости во близина

Хотел Канет опис

Се наоѓа во сенките на Градскиот парк во Скопје, хотел Канет е едно од најпосакуваните места за одмор во најстариот дел од градскиот центар - Дебар Маало. Во близина на хотелот, има многу кафе-барови и ресторани како што можат да се вкусат локалните и интернационалните специјалитети.

1.05 км оддалеченост од плоштад во Скопје.
точна локација: City Park надморска височина: 251 meters

Хотел Канет локација на мапа


Хотел Канет - провери соби, цени и резервирај низ само неколку чекори ...

Хотел Канет капацитети

капацитети
Бар • Паркинг (надворешен) • Перална
капацитети на собата
Клима уред • Работна маса • Телефон
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Канет контакт инфо

адреса
Јордан Хаџиконстантинов 20, 1000 Скопје
телефон
+389 (0)2 3238 353
факс
+389 (0)2 3213 096
веб
www.hotelkanet.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk