Хотел Ресиденс Ин   ★★★   Скопје


Хотел Ресиденс Ин
Сместување во близина

Хотел Ресиденс Ин
Знаменитости во близина

Хотел Ресиденс Ин опис

Во хотелот Резиденс Ин во Скопје, Македонија, наша пасија и задоволство е да направите да се чувствувате како дома. Со удобната конзистентност како секојдневно чистење, пријатни изненадувања како бесплатно купување и разнесување до Вас, нашиот удобен хотел се грижи за малите ситници, за да можете да се фокусирате на Вашети патување или работа. Со посветеноста на нашиот персонал, овозможуваме посебно внимание на нашите гости.

0.94 км оддалеченост од плоштад во Скопје.
точна локација: City Park надморска височина: 249 meters

Хотел Ресиденс Ин локација на мапа


Хотел Ресиденс Ин - провери соби, цени и резервирај низ само неколку чекори ...

Хотел Ресиденс Ин капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Ресторан
капацитети на собата
Телефон
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Ресиденс Ин контакт инфо

адреса
Коле Неделковски 6, 1000 Скопје
телефон
+389 (0)2 3217 589
факс
+389 (0)2 3217 590
веб
www.hotelresidenceinn.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk