АРТ Хотел Јавна Соба   ★★★★   Скопје


АРТ Хотел Јавна Соба
Сместување во близина

АРТ Хотел Јавна Соба
Знаменитости во близина

АРТ Хотел Јавна Соба опис

0.98 км оддалеченост од плоштад во Скопје.
точна локација: надморска височина: 249 meters

АРТ Хотел Јавна Соба локација на мапа


АРТ Хотел Јавна Соба - провери соби, цени и резервирај низ само неколку чекори ...

АРТ Хотел Јавна Соба капацитети

капацитети
капацитети на собата
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

АРТ Хотел Јавна Соба контакт инфо

адреса
Пајак 4, 1000 Скопје
macedonian-hotels.mk