Хотел Сончева Порта   ★★★   Охрид


Хотел Сончева Порта
Сместување во близина

Хотел Сончева Порта
Знаменитости во близина

Хотел Сончева Порта опис

Хотелот Сончева Порта се наоѓа во близина на Охрид - 1,5 км оддалеченост од центарот на градот, на прекрасен рид на 850 м. надморска височина. Локацијата нуди можност за уживање во прекрасниот поглед на Охрид и Струга, посебно на Охридското езеро и Охридско-Струшкиот регион. Тивок амбиент далеку од градската врева. Хотелот е опкружен од бујна вегетација, и планинарски патеки.

2.92 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: надморска височина: 747 meters

Хотел Сончева Порта локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Сончева Порта.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Сончева Порта или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Сончева Порта - контактирај онлајн

Хотел Сончева Порта капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан
капацитети на собата
Мини бар • Работна маса • ТВ
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Сончева Порта контакт инфо

адреса
нас. Чекоштина бб, 6000 Охрид
телефон
+389 (0)46 260 447
факс
+389 (0)46 254 701
веб
www.ohridija.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk