Хотел Сателит      Куманово


Хотел Сателит
Сместување во близина

Хотел Сателит
Знаменитости во близина

Хотел Сателит опис

Хотелскиот комплекс поседува и сопствена бензинска пумпа Сателит која располага со сите видови на горива и ТНГ. Хотелот Сателит располага со 40 луксузни опремени соби. На сите гости им е обезбеден деноноќен паркинг простор. Високопрофесионалниот персонал и врвната услуга ќе ви овозможи пријатен и удобен престој во нашиот хотел.

2.22 км оддалеченост од плоштад во Куманово.
точна локација: надморска височина: 390 meters

Хотел Сателит локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Сателит.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Сателит или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Сателит - контактирај онлајн

Хотел Сателит капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан
капацитети на собата
Безжичен интернет • Клима уред • Мини бар • ТВ • Телефон
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Сателит контакт инфо

адреса
УЛ.2 бр.1 Карпош, 1300 Куманово
телефон
+389 (0)31 475 999
факс
+389 (0)31 475 990
веб
www.satelit.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk