Хотел Мимоза      Куманово


Хотел Мимоза
Сместување во близина

Хотел Мимоза
Знаменитости во близина

Хотел Мимоза опис

Хотел Мимоза Ви дава можност да уживате во комплетен комфорт и да го искусите домашниот амбиент. Нашиот вешт персонал е секогаш на Ваше барање.

2.39 км оддалеченост од плоштад во Куманово.
точна локација: надморска височина: 321 meters

Хотел Мимоза локација на мапа


Резервирањето онлајн или контакирањето за Хотел Мимоза е недостапно.
Се извинуваме, но macedonian-hotels.mk нема никаква можност за резервирање или контактирање на Хотел Мимоза.

Хотел Мимоза капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Конференциска сала • Ресторан
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш • Клима уред • Мини бар • ТВ Кабелска • Телефон
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Мимоза контакт инфо

адреса
Гоце Делчев, 1300 Куманово
телефон
+389 (0)31 413 233
факс
+389 (0)31 451 112
macedonian-hotels.mk