Игуана Хостел      Скопје


Игуана Хостел
Сместување во близина

Игуана Хостел
Знаменитости во близина

Игуана Хостел опис

1.12 км оддалеченост од плоштад во Скопје.
точна локација: Madjir Maalo надморска височина: 242 meters

Игуана Хостел локација на мапа


Игуана Хостел - провери соби, цени и резервирај низ само неколку чекори ...

Игуана Хостел капацитети

капацитети
Градина • Греење • Интернет (безжичен) • Паркинг (надворешен) • Ресторан • Соби за непушачи • Тераса
капацитети на собата
Купатило за сите
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Игуана Хостел контакт инфо

адреса
Вардарска 5, 1000 Скопје
macedonian-hotels.mk