Етно Село Тимчевски   ★★   Куманово


Етно Село Тимчевски
Сместување во близина

Етно Село Тимчевски
Знаменитости во близина

Етно Село Тимчевски опис

Комплексот Етно Село Тимчевски, сместен во природно опкружување на реката Пчиња, ви нуди одлична можност за ваша несекојдневна релаксација. Вистинскиот амбиент создаден само за вашите потреби и желби дава многу добра прилика за организација на деловни средби, семејни веселби и туристички посети. Внимателно креираните содржини ќе ве однесат во една поинаква средина со вистински приказ на традиционалниот македонски начин на живот.

12.15 км оддалеченост од плоштад во Куманово.
точна локација: Mlado Nagoricane надморска височина: 319 meters

Етно Село Тимчевски локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Етно Село Тимчевски.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Етно Село Тимчевски или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Етно Село Тимчевски - контактирај онлајн

Етно Село Тимчевски капацитети

капацитети
Бар • Градина • Паркинг (надворешен сопствен) • Ресторан • Тераса
капацитети на собата
Бања или туш • Безжичен интернет • Клима уред • Мини бар • ТВ • Телефон
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Етно Село Тимчевски контакт инфо

адреса
1312 Младо Нагоричане
телефон
+389 (0)75 497 749
факс
+389 (0)31 497 749
веб
www.etnoselo.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk