Апартмани Нестор   ★★★★★   Струга


Апартмани Нестор
Сместување во близина

Апартмани Нестор
Знаменитости во близина

Апартмани Нестор опис

Вила Нестор се наоѓа во центарот на Струга, на кејот на реката Црни Дрим. Во приземјето е ресторанот Антика кој служи национална кујна. Ние сме семејство традиција на приватно сместување во Струга во нова куќа. Вие сте добредојдени.

0.16 км оддалеченост од плоштад во Струга.
точна локација: надморска височина: 696 meters

Апартмани Нестор локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Апартмани Нестор.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Апартмани Нестор или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Апартмани Нестор - контактирај онлајн

Апартмани Нестор капацитети

капацитети
Ресторан
капацитети на собата
Комплетна кујна • Мал фрижидер • ТВ • ТВ Кабелска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Апартмани Нестор контакт инфо

адреса
Кеј Борис Кидрич 34, 6330 Струга
телефон
+389 (0)70 331 517
факс
+389 (0)46 781 071
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk