Вила Палас   ★★★   Струга


Вила Палас
Сместување во близина

Вила Палас
Знаменитости во близина

Вила Палас опис

0.98 км оддалеченост од плоштад во Струга.
точна локација: надморска височина: 694 meters

Вила Палас локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Палас.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Палас или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Палас - контактирај онлајн

Вила Палас капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш • Безжичен интернет • Мал фрижидер • ТВ Кабелска
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Палас контакт инфо

адреса
Маршал Тито бб, 6330 Струга
телефон
+389 (0)71 911 701
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk