Вила Канео      Охрид


Вила Канео
Сместување во близина

Вила Канео
Знаменитости во близина

Вила Канео опис

Апартманов се наоѓа во приземјето на Вила Канео и има 35 м. кв. и е декориран во традиционален Охридски стил со многу артефакти. Имате на располагање голем балкон со поглед на езерото. На најгорниот спрат исто така изнајмување две соби за спиење, целосно опремени. Овие две соби делат едно купатило и имаат мини-кујна. Секоја од овие соби има балкон со прекрасен поглед на Охридското Езеро и на црквата Св. Јован Канео.

0.74 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: Kaneo надморска височина: 711 meters

Вила Канео локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Канео.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Канео или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Канео - контактирај онлајн

Вила Канео капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Паркинг (надворешен) • Тераса
капацитети на собата
Балкон • Комплетна кујна • ТВ
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Канео контакт инфо

адреса
Кочо Рацин 27, 6000 Охрид
телефон
+389 (0)46 265 583
веб
www.ohridaccommodation.com.mk/vila_kaneo_e.htm
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk