Вила Грдан   ★★   Охрид


Вила Грдан
Сместување во близина

Вила Грдан
Знаменитости во близина

Вила Грдан опис

Целосно изградена од рачно клесан камен во далечната 1930, издвојувајки се со својот за Охрид нетипичен арихитектонски стил преставува вистински бисер на самата обала на езерото. Се наоѓа на самото Охридско езеро, на патеката кон плажите Потпеш и Канео.

0.47 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: Old town надморска височина: 701 meters

Вила Грдан локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Вила Грдан.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Вила Грдан или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Вила Грдан - контактирај онлајн

Вила Грдан капацитети

капацитети
Тераса
капацитети на собата
Бања или туш • ТВ Кабелска
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Вила Грдан контакт инфо

адреса
Илинденска 1, 6000 Охрид
телефон
+389 (0)71 213 233
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk