Апартмани и ресторан Чардак   ★★   Дојран


Апартмани и ресторан Чардак
Сместување во близина

Апартмани и ресторан Чардак
Знаменитости во близина

Апартмани и ресторан Чардак опис

0.09 км оддалеченост од плоштад во Дојран.
точна локација: Star Dojran надморска височина: 159 meters

Апартмани и ресторан Чардак локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Апартмани и ресторан Чардак.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Апартмани и ресторан Чардак или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Апартмани и ресторан Чардак - контактирај онлајн

Апартмани и ресторан Чардак капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Ресторан • Тераса
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш • Мал фрижидер • Место за готвење • ТВ
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.
јазици
English Македонски

Апартмани и ресторан Чардак контакт инфо

адреса
Маршал Тито бб, 1487 Стар Дојран
телефон
+389 (0)70 390 258
факс
+389 (0)34 225 614
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk