Апартмани Дан Дар   ★★   Дојран


Апартмани Дан Дар
Сместување во близина

Апартмани Дан Дар
Знаменитости во близина

Апартмани Дан Дар опис

Апартманите Дан-Дар се наоѓаат на 2 локации недалеку од плажата, со сопствен паркинг. Апартманите Дан-Дар имаат 33 апартмани, сите со климатизери и ТВ.

4.75 км оддалеченост од плоштад во Дојран.
точна локација: Nov Dojran надморска височина: 164 meters

Апартмани Дан Дар локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Апартмани Дан Дар.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Апартмани Дан Дар или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Апартмани Дан Дар - контактирај онлајн

Апартмани Дан Дар капацитети

капацитети
Паркинг (надворешен)
капацитети на собата
Клима уред • ТВ
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Апартмани Дан Дар контакт инфо

адреса
Маршал Тито бб, 1485 Нов Дојран
телефон
+389 (0)75 222 932
веб
apartmanidan-dar.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk