Хотел Полин   ★★   Дојран


Хотел Полин
Сместување во близина

Хотел Полин
Знаменитости во близина

Хотел Полин опис

Хотел Полин се наоѓа во близина на градската плажа во Стар Дојран.

0.15 км оддалеченост од плоштад во Дојран.
точна локација: Star Dojran надморска височина: 152 meters

Хотел Полин локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Полин.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Полин или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Полин - контактирај онлајн

Хотел Полин капацитети

капацитети
Базен (надворешен) • Конференциска сала • Масажа • Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш • Услуги
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Полин контакт инфо

адреса
1487 Стар Дојран
телефон
+389 (0)34 225 770
веб
www.hotelpolindojran.com
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk