Хотел Истатов   ★★★★   Дојран


Хотел Истатов
Сместување во близина

Хотел Истатов
Знаменитости во близина

Хотел Истатов опис

Кога сте во Дојран, Ви го нудиме најдоброто од угостителската област - реткиот хотелиерски бисер во регионот и развиениот туристички и спортски рекреативен комплекс со богата трафиција и реноме. Хотел Истатов е идеално место за секаков вид на спортски подготовки на екипи од сите спортови. Токму поради овој факт секогаш е избор број 1 на екипите со врвни постигнувања.

5.01 км оддалеченост од плоштад во Дојран.
точна локација: Nov Dojran надморска височина: 169 meters

Хотел Истатов локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Хотел Истатов.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Хотел Истатов или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Хотел Истатов - контактирај онлајн

Хотел Истатов капацитети

капацитети
Базен (надворешен) • Паркинг (надворешен) • Ресторан • Сауна • Фитнес центар
капацитети на собата
Клима уред • Мини бар • ТВ • Фен
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Хотел Истатов контакт инфо

адреса
1485 Нов Дојран
телефон
+389 (0)34 227 556
факс
+389 (0)34 227 555
веб
www.hotelistatov.com
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk