Апартмани СТУПАР   ★★★   Дојран


Апартмани СТУПАР
Сместување во близина

Апартмани СТУПАР
Знаменитости во близина

Апартмани СТУПАР опис

Апартманите се наоѓаат во најубавиот дел од Дојран, на патот кој води кон Грција. Плажата е на само 20м. оддалеченост. Најголемиот дел од апартманите имаат сопствено купатило и балкон со поглед кон езерото. Достапен е интернет. Дел од апартманите имаат поглед кон планинската страна.

1.38 км оддалеченост од плоштад во Дојран.
точна локација: Star Dojran надморска височина: 162 meters

Апартмани СТУПАР локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Апартмани СТУПАР.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Апартмани СТУПАР или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Апартмани СТУПАР - контактирај онлајн

Апартмани СТУПАР капацитети

капацитети
Интернет (безжичен) • Паркинг (надворешен сопствен)
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш • Комплетна кујна
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.

Апартмани СТУПАР контакт инфо

адреса
Маршал Тито бб, 1487 Стар Дојран
телефон
+389 (0)71 346 665
веб
apartmanistupar.de.to
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk