Апартмани Мрестилиште   ★★★   Охрид


Апартмани Мрестилиште
Сместување во близина

Апартмани Мрестилиште
Знаменитости во близина

Апартмани Мрестилиште опис

16.85 км оддалеченост од плоштад во Охрид.
точна локација: Trpeitsa надморска височина: 702 meters

Апартмани Мрестилиште локација на мапа


Резервирањето онлајн е недостапно за Апартмани Мрестилиште.
Ве молиме, користете ја контакт формата подоле за да го контактирате сопственикот на Апартмани Мрестилиште или да добиете понуда од нашата туристичка агенција.
Имајте во предвид дека пораката која што ќе ја испратите НЕ се праќа до macedonian-hotels.mk, туку на туристичката агенција LetsGoMacedonia.

Апартмани Мрестилиште - контактирај онлајн

Апартмани Мрестилиште капацитети

капацитети
Градина • Ресторан • Тераса
капацитети на собата
Балкон • Бања или туш
пријавување
-
одјавување
-
миленичиња
Миленичињата не се дозволени.
јазици
English Македонски

Апартмани Мрестилиште контакт инфо

адреса
6322 Трпејца
телефон
+389 (0)78 331 879
веб
vilamrestiliste.com.mk
е-пошта
[email protected]
macedonian-hotels.mk